Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Wuxi Sinopfe International Trading Corporation

Wuxi Sinopfe International Trading Corporation Wuxi Sinopfe International Trading Corporation Wuxi Sinopfe International Trading Corporation
1 2 3
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες: ONELYE
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ετήσιες πωλήσεις: 300-500
Ιδρύθηκε Έτος: 1984
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Εισαγωγή επιχείρησης:

Wuxi ONELYE Livestock Machinery Company ένας επαγγελματικός κατασκευαστής του επωαστήρα αυγών από την Κίνα, έχουμε 35 έτη εμπειρίας παραγωγής σε αυτήν την περιοχή. Σχεδόν όλοι οι ζωολογικοί κήποι από την Κίνα αγοράζουν τους μικρούς επωαστήρες μας για να εκκολάψουν τα διαφορετικά σπάνια πουλιά και ο επωαστήρας στρουθοκαμήλων μας έχει καταλάβει την αγορά 70% της Κίνας. Τα προϊόντα και η υπηρεσία μας έχουν πάρει περισσότερες πιστώσεις σε αυτήν την περιοχή. Από το 2007, αρχίζουμε να μπαίνουμε στην παγκόσμια αγορά, μέχρι τώρα έχουμε εξαγάγει τα προϊόντα μας σε ανωτέρω 110 χώρες.

Σαν ανάπτυξη αγοράς, ωθούμε στην εκμετάλλευση άλλου εξοπλισμού πουλερικών και παίρνουμε τα καλά αποτελέσματα. Τώρα έχουμε ένα νέο εργοστάσιο που παράγουν τον εξοπλισμό επεξεργασίας χόρτων, ένα εργοστάσιο που παράγουν τα κλουβιά κοτόπουλου και τον άλλο έναν εξοπλισμό επεξεργασίας πουλερικών προϊόντων. Μπορούμε να παρέχουμε άλλο εξοπλισμό καλλιέργειας πουλερικών για τον πελάτη από την Κίνα. Μέσω της προσπάθειας αρκετών ετών, έχουμε χτίσει τις καλές σχέσεις με πολλούς διανομείς, personals και επιχειρήσεις από σε όλο τον κόσμο. Επιμένουμε να πάρουμε τους καλούς εξοπλισμούς υπηρεσιών και καλλιέργειας πουλερικών από την Κίνα (sino-PFE) στους πελάτες όλη την ώρα.

     

Κύριο προϊόν:

1. Επωαστήρας αυγών (σειρές ικανότητας από 48 έως 90720 αυγά)

2. Μηχανήματα χόρτων (μύλος σφυριών, αναμίκτης, μύλος σβόλων…)

3. Κλουβί στρώματος

4. Άλλος εξοπλισμός καλλιέργειας πουλερικών

Ιστορία

Σχεδόν όλοι οι ζωολογικοί κήποι στην Κίνα χρησιμοποιούν τους επωαστήρες ONELYE για να εκκολάψουν τα διαφορετικά σπάνια πουλιά.

Αναπτύξαμε τον πρώτο επωαστήρα στρουθοκαμήλων στην Κίνα, και τα αυγά στρουθοκαμήλων 70% εκκολάπτονται από ONELYE τους επωαστήρες στην Κίνα.

Υπηρεσία

Το υπηρεσία online μας είναι 7 * 24 ώρες όχι μόνο για τους πελάτες μας αλλά και για εκείνους που ενδιαφέρονται για την εκκόλαψη της επιχείρησης. Η ομάδα μας τεχνικών και διευθυντών έχει επισκεφτεί περισσότερες από 50 χώρες για να παρέχει pre-sale και μεταπώλησης την υπηρεσία.

Η ομάδα μας

έχουμε επίσης μια ενθουσιώδη ομάδα τεχνικών για να παρέχουμε την υπηρεσία μεταπώλησης για τον κόσμο πελατών παντού.

Στοιχεία επικοινωνίας